Single Stage High-efficiency Vakuum Transformer Oliefiltrering Machine 1800Liter / Min

Single Stage High-efficiency Vakuum Transformer Oliefiltrering Machine 1800Liter / Min
Produktdetaljer

Single Stage High-efficiency Vakuum Transformer Oliefiltrering Machine 1800Liter / Min

I. Oversigt

1. Omfanget af produkter

HZLY oliefilter højffektiv vakuumolie filter bruges til at fjerne spor fugt og faste forurenende stoffer fra oliebaserede olier såsom transformer olie, hydraulisk olie, smøreolie og gasturbine olie. Oliefilteret kan omgå eller rengøre olien separat efter behov.

单级1800L

2.Produkt funktioner

HZLY serien udstyr kan:

A.Remove spor af vand fra medierne. Den samlede vandindholdsgrænse for de behandlede medier kan være mindre end 10 ppm.

B.Fjern gasen fra mediet. Gasindholdsgrænsen for det behandlede medium kan være mindre end 1%.

C.Filter ud faste partikler i mediet. Kontroller væskens renhed til NAS 6 eller højere.

Bemærk: Dette udstyr er ikke egnet til applikationer, hvor vandet er højt, såsom kravet om at fjerne aflejret vand. En løsning på dette tidspunkt er at bruge dette udstyr med vores HCP-serie. Dette fjerner hurtigt store mængder vand fra olien og reducerer det samlede vandindhold til 10-30 ppm eller mindre.

II. Struktur og funktion

1.Struktur Beskrivelse

HZLY Oliefilter er opdelt i to typer: mobil og fast. Mobile enheder kan udskiftes efter behov og udstyres med universelle bremsehjul til at placere udstyret på et smalt eller ujævnt arbejdssted. Faste strukturer anvendes til langsigtede ikke-bevægelige arbejdssituationer.

2.Funktion Introduktion

2.1 Maskinfunktion

HZLY Oliefilter har både dehydrering og partikelfiltreringsfunktioner. Det kræver ikke intervention fra operatører, når de arbejder normalt.

Enheden vil give en alarm, når der er en abnormitet eller skal opretholdes.

Af en eller anden grund, når udstyret er i fare, vil det interne sikkerhedssystem tvinge udstyret til at stoppe automatisk.

2.2 Filtreringssystemet

HZLY-oliefilteret er udstyret med et primærfilter (FL01) med en præcision på 50 μm for at beskytte oliepumpen. Et 5-10 μm filterelement er tilgængeligt i sekundærfilteret (FL02). Afhængigt af kundens krav til renhed af olien er tre-trinsfilteret tilgængeligt med et valgfrit 1-3 μm filter.

2.3 Von Spree Patent Degassing System

Vakuumpumpen fjerner gassen i evakueringskammeret til dannelse af en højvakuumtilstand, og olien kommer ind i afgasningskammeret gennem forstøveren under påvirkning af det negative tryk. Under forstøverens forstøvning forstøves olien i 50 ~ 500 μm partikler eller bobler, og vandet inddampes hurtigt i damp og damp under vakuum, og gasen udledes til atmosfæren under virkningen af en vakuumpumpe. Forstøveren vedtager en omvendt struktur, og olietågen passerer både stigningstiden og faldetiden i afgasningskammeret, hvorved olienes afgasningstid forlænges betydeligt. Under den samme vakuumpumpkonfiguration er afgasningsevnen af vores virksomheds oliefilter 3-5 gange højere end andre oliefiltre.

2.4 varmesystem

For at forbedre afgasningseffektiviteten skal olien opvarmes til en bestemt temperatur, før den kommer ind i afgasningskammeret. Vores fabrik indstiller temperaturen til 60 ° C. Jo højere temperaturen er, desto højere afgasningseffektivitet. men for høj temperatur kan forårsage oliekrakning. For at beskytte varmeren og forhindre oliekrækker er varmeapparatet udstyret med en væskeniveau-detekteringsenhed (LS01), som forbydes, når der ikke er olie i varmeapparatet.

2,5 kondenseringssystem

For at beskytte vakuumpumpen passerer gassen gennem kondensatoren, inden du kommer ind i vakuumpumpen for at reducere gastemperaturen. Først når vandindholdet i olien er for højt, kondenseres en del af vanddampen og bliver flydende vand deponeret på bunden af kondensatoren. Kondensatoren er udstyret med en væskeniveau detekteringsenhed (LS04). Når LS04 registrerer væskeniveauet, stopper vakuumpumpen, og indikatoren "kondensator fuld" tændes.

2.6Vacuum System

Vakuumsystemet består af en vakuumpumpe (P01) og vakuumpumpe tilbehør.

2.7 Olieafløbssystem

Olieafløbssystemet består af en gearpumpe med forskydning af xxml / r og en xxKw / x klasse motor. Kontrolventilen (CV02) bruges til at forhindre olie i at strømme tilbage i afgasningskammeret, når oliemotorens motor er stoppet. Trykafbryderen (PS01) bruges til at detektere udløbstrykket på gearpumpen. Når gearpumpens udløbstryk er større end 0,3 MPa, stopper gearpumpedrevmotoren, og indikatoren "filterblokering" tændes.

2,8 olie niveau kontrol system

Når væskeniveauet i olietanken stiger, flyder væskeniveauet flydende (FB01) og styrer kugleventilens (MV11) håndtag til at løfte, kugleventilens diameter bliver mindre, og olieindtaget bliver mindre. Modsat bliver mængden af olieindgang større.

2.9 Samlet struktur og rørledning

Rammen er lavet af kulstål af høj kvalitet, og overfladen sprøjtes med plast.

Beholderen er lavet af kulstål af høj kvalitet, og overfladen sprøjtes med plast.

Tilslutningsrøret er lavet af kvalitetscarbonstål, og overfladen sprøjtes med plast.

2.10 elsystem

Det har funktioner til overvågning og alarmerende, handlingskontrol og standsning af beskyttelsen for udstyret, hvilket kan gøre udstyret automatisk, sikkert og pålideligt. PLC-controlleren og fjernovervågningsdisplayet kan vælges efter brugerens behov.

Følgende kontrol- og displayelementer er anbragt på udstyrets betjeningspanel:

(grønt lys)

(To grønlyse vælgerkontakt)

(To grønlyse vælgerkontakt)

(To grønlyse vælgerkontakt)

(rød svampeknap)

(rødt lys)

(rødt lys)

(rødt lys)

Temperaturregulatoren bruges til at styre olietemperaturen. For brug af temperaturregulatoren henvises til instruktionsvejledningen til temperaturregulatoren. ".Hot Tags: single stage høj effektivitet vakuum transformator olie filtreringsmaskine 1800liter / min, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

You Might Also Like