HZ-600A Sfra Transformer Sweep Frequency Response Analysis

HZ-600A Sfra Transformer Sweep Frequency Response Analysis
Chat nu
Produktdetaljer

HZ-600A sfra transformer sweep frekvens respons analyse


Transformatorens viklingsdeformationstester anvendes til transformator med spændingsklasse på 6kV og derover og andre transformatorer med specielt formål. Effekttransformatoren er uundgåeligt sårbar over for impulsen af forskellige fejlkortspændingsstrømmer eller fysisk kollision i forbindelse med drift og transport, og transformatorviklingerne kan miste stabilitet under den kraftige elektrodynamiske kraft, der udøves af sådan kortslutningsstrøm, hvilket kunne resultere I permanente deformationer som lokal forvrængning, svulme eller dislokation og vil alvorligt påvirke sikker drift af transformeren. Deformation af transformatorviklinger måles med frekvensresponsanalysemetode i henhold til national standard DL / T911-2004 til elindustrien, dvs. detekterer amplitudefrekvensresponskarakteristik ved hver transformersvikling og foretager lodret eller vandret sammenligning af detekteringsresultatet for at bedømme mulig deformation Af transformatorviklingen baseret på ændring af amplitude-frekvensresponsegenskaber.

1 , vigtigste tekniske egenskaber

l   Karakteristik af transformatorviklinger måles med frekvensfejningsmetode. Deformationer af viklinger som forvrængning, svulmning eller forskydning af 6kV og over transformer måles ved at detektere amplitudefrekvensresponskarakteristika for hver vikling, hvilket ikke kræver løft af transformatorindkapsling eller desintegration.

l   Hurtig måling, måling af en enkelt vikling er inden for 2 minutter.

l   Højfrekvensnøjagtighed, højere end 0,001%.

l   Digital frekvens syntese, med højere frekvens stabilitet.

l   5000V spændingsisolering beskytter fuldt ud sikkerheden til testcomputeren.

l   Kan indlæse 9 kurver på samme tid og beregne automatisk parametre for hver kurve og diagnosticere viklingsdeformationer for at tilvejebringe referencediagnose konklusionen.

l   Analysesoftware har kraftige funktioner, og software- og hardwareindikatorer opfylder national standard DL / T911-2004.

l   Software management er humaniseret med høj grad af intelligens. Du skal kun klikke på en tast for at afslutte alle målinger efter indstilling af parametre.

l   Softwaregrænsefladen er kortfattet og levende, med klare analysemenuer, gem, rapporter eksport, print osv.

2 , vigtigste tekniske indikatorer

l   Målehastighed: 1 min. -2 min. For enfaset vikling

l   Udgangsspænding: Vpp- 25 V, justering automatisk i test

l   Outputimpedans: 50Ω

l   Indgangsimpedans: 1MΩ (responskanalen er bygget med 50Ω matchende modstand)

l   Frekvensscanning rækkevidde: 10 0Hz-2MHz ( 10 Hz- 2 MHz, valgfri)

l   Frekvensnøjagtighed: 0,001%

l   Frekvensscanningsmetode : lineær eller logaritmisk, frekvens- sakn- interval og antal fejepunkter er frit indstillelige

l   Kurvevisning: amplitude-frekvenskurve (fasefrekvenskurve, valgfri)

l   Bredde af måling dynamisk område: -100dB ~ 20dB

l   Forsyningsspænding: AC 100- 2 4 0V 50 / 60Hz (brug DC12V Adapater anbefaler)

3 , Hovedegenskaber af Test Analysesoftware

l   Brug Windows platform kompatibel med Window 2000 / Window XP / Windows 7 / Windows 8.

l   Brug database til at gemme testdata og gøre kort og nem datahåndtering.

l   Kan indlæse 9 kurver på samme tid og beregne automatisk parametre for hver kurve og diagnosticere viklingsdeformationer for at tilvejebringe referencediagnose konklusionen.

l   Softwareledelsesfunktionen er kraftfuld, der tager højde for brugsbehovet. Måledata gemmes automatisk og eksporteres for at danne Word-versionstestrapport (kræver installation af relevant Office-software) eller JPG-fotorapport for at lette brugeren til at eksportere testrapport.

l   Softwaren har karakteristisk humaniseret funktion. Måleforhold er for det meste valgmuligheder, hvilket fritager behovet for mange input og muliggør lettere drift.

l   Softwaren har høj grad af intelligens. Du skal kun klikke på en tast for at afslutte alle målinger efter tilslutning af indgangs- og udgangssignaler.

l   Softwaregrænsefladen er kortfattet, levende og praktisk.

HZ-600A sfra transformer sweep frekvens respons analyse


Hot Tags: Hz-600a sfra transformer feje frekvens respons analyse, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse