HZ-6300C Transformer kapacitet og tabstester

HZ-6300C Transformer kapacitet og tabstester
Produktdetaljer

HZ-6300C Transformer Kapacitet& Tabstester

Introduktion

Transformer Capacity Testing Instrument er specialiseret i dårlige strømbrugere, der undgår grundlæggende elektricitetsproblemer, og det er et instrument med høj præcision, der specielt bruges til måling af transformatorens kapacitet og parametre. Dette produkt bruger LCD-farveskærm, engelsk skærm, enkel og hurtig menubetjening, mand-maskine-interface er venlig. Det indre af instrumentet har et genopladeligt batteri, og det kan arbejde uden ekstern strømkilde. Et fuldt opladet batteri kan måles kontinuerligt mere end 100 sæt. Derudover kan instrumentet tilvejebringe trefaset præcis 50Hz sinusbølge AC-testkraft uden den eksterne trefasetestkraft, trykregulatoren, opstrømsreaktoren og andet ekstraudstyr til måling af kapacitet og transformatorbelastningstab og forbedrer således i høj grad effektiviteten af ​​arbejdet.

Dette er et multifunktionelt måleinstrument, der svarer til to almindelige enheder: aktivitetstransformator kapacitetstester og transformerparameter tester. Det kan bruges til testtransformatorens kapacitet, model, strøm uden belastning, tab uden belastning, belastningstab, impendensspænding og så videre.

Dette produkt har mange fordele såsom lille, let, høj nøjagtighed, stabilitet, enkel betjening og så videre. Det kan erstatte multimetermetoden til at måle transformertab og kapacitet med enkel ledningsføring og praktisk test, så arbejdseffektiviteten kan forbedres betydeligt.

Fungere

lVi kan måle en række distributionstransformatorer, strømtransformatorers kapacitet i stedet for den ekstra strøm. Det er mere bekvemt og effektivt.

lKombineret med strøm, spænding, boost up flow og andet udstyr måler den forskellige transformatorstrøm uden belastning, tab uden belastning, impedansspænding, belastningstab og så videre.

lAlle resultater udføres automatisk relevant korrektion. Du behøver kun at indtaste de relaterede parametre (såsom temperatur, belastningsjusteringskoefficienter), så kan instrumentet automatisk korrigere såsom korrektion af bølgeformdeformitet, temperaturkorrektion, korrektion af ikke-nominel spænding, nominel strømkorrektion.

lDen maksimale spænding er op til 750V og den maksimale strøm er op til 100A. Den er udstyret med beskyttelseskredsløb.

lSpændings- og strømområdet kan være meget fleksibelt og let at udvide.

lDen har stor skærm, LCD-skærm med høj lysstyrke, engelske menu- og betjeningstips, venlig mand-maskine-interface og bred temperatur, lysstyrkejusterbar type LCD-skærm, som kan tilpasse sig den forskellige temperatur.

lI henhold til testresultaterne for ikke-belastning og belastningstab kan det automatisk antage, at trefaset olie nedsænket distributionstransformator og effekttransformatorens ydeevneniveauer er i overensstemmelse hermed (dette instrument er i øjeblikket kun tilgængeligt til trefaset olie nedsænket transformer og effekttransformatorens præstationsniveaukode. Andre er ugyldige.)


Parameter:

Inputkarakter

Aktiv del

Spændingsområde: 0-10V

Nuværende testområde: 0-10A

Passiv del

Spændingsområde: 0-750V

Nuværende testområde: 0-100A

Nøjagtighed

spænding: ± 0,5%

strøm: ± 0,5%

effekt: ± 0,5% (CosΦ> 0,2), ± 1,0% (0,02<><>

Arbejdstemperatur

-10℃~+40℃

Strøm

AC160V ~ 260V

Isolering

(1) Indgangsstrøm og spændingsmærke til isolationsmodstand mod kapacitet ≥100M Ω

Effektfrekvens mellem Inputpowerandshellis2kV (RMS), 1mintest

Størrelse

32cm × 24cm × 13cm

Vægt

3 kg

Detaljerede billeder

transformer capacity & loss test equipment

Pakke liste

Ingen.TilbehørBeskrivelseAntal
1HZ-6300CHZ-6300C Transformer Kapacitet& Tabstester1 stk
2Aluminiumslegering1 stk
3Testclamp& Testline (gul / grøn / rød)1 sæt
4Kortslutningskabel1 stk
5Oplader2stk
6Printpapir1 stk
7Brugermanual1 stk
8Testrapporter1 stk

Vores tjenester

Fra købsdatoen inden for et års instrument er et produktkvalitetsfrit reparationsudskiftning, levetid levering af vedligeholdelse og tekniske tjenester. Instrumentet har fundet uregelmæssigheder eller funktionsfejl, bedes du kontakte os for at arrangere de mest praktiske behandlingsmuligheder.


transformer capacity characteristic tester.jpg

transformer capacity characteristic tester.jpg


Certificeringstandard transformer capacity & loss tester

Ifyouhavesomerequests

Vær venligLad mig vide

Wewillanswer

ASAP


Undersøgelse

You Might Also Like