HZ-IV LV Power Transformer Kortslutning Impedans Tester

HZ-IV LV Power Transformer Kortslutning Impedans Tester
Produktdetaljer
HZ-IV LV Power Transformer Kortslutning Impedans Tester


Transformator LV Short-Circuit Impedance Tester gælder for LV belastning impedans test under levering, overhaling, prøve test og overlevering test af transformatorer (single-phase eller three-phase).

Den tester kortslutningsimpedansen (%) af strømspændingen på stedet og sammenligner den med den værdi, der er angivet på typeskiltet eller fabriksindstillingen, for at finde ud af eventuelle fejl, herunder men ikke begrænset til vikling forskydning eller deformation på grund af strømme fra større fejl under transformation, installation eller drift efter leveringstesten. (Kortslutningsændringen betragtes som signifikant, hvis den overstiger ± 3% som angivet i China International Conference on Electric Distribution 2000 ("CICED 2000")).

Transformator LV Short-Circuit Impedance Tester er ikke forsynet med en ekstern spændingsregulator og vedtager primærtilslutningsmodus. Den starter trefasetestningen og beregner impedansfejlprocent automatisk, når parameteren indtastes og giver intuitive resultater. Dette er en hurtig tester, der opdager snoede deformation af transformatorer på stedet.

I. Parametre

Omfang af spændingsmåling: 5 ~ 400V

Målingens nøjagtighed: 0.2d

Omfanget af den aktuelle måling: 0,1 ~ 20A

Driftseffekt: AC220V ± 10%

Effektfrekvens: 50Hz

Driftstemperatur: -10 ℃ ~ 50 ℃

Omgivende luftfugtighed: ≤85% RH

Nettovægt: 6 kg

II. Pakke liste

Tester

1 sæt

Privat ledning

1 sæt

Strømkablet

1 styk

Jordledning

1 styk

Linie boks

1 nr.

Sikring

1 nos.

Produkt manual

1 nr.

Test rapport

1 nr.

Produktcertifikat

1 nr.

Skrivning af papir

1 rulle

relateret forslag


QQ 图片 20180613151806_ 副本

Hot Tags: hz-iv lv transformator kortslutning impedans tester, lavet i Kina, producenter, rabat, billig, kortslutnings kortslutning og impedans tester, kortslutningsimpedans måleenhed
Undersøgelse

You Might Also Like