HZJF-9009A Visualiseret remote ultrasonic delvis udledning inspektionsinstrument

HZJF-9009A Visualiseret remote ultrasonic delvis udledning inspektionsinstrument
Produktdetaljer

HZJF-9009A Visualiseret fjernbetjening ultralyd delvis udledning inspektion instrument

Produkt højdepunkter:

HZJF-9009A Visual Remote Ultrasonic Inspection Instrument er et instrument til hurtigt at bestemme, lokalisere og diagnosticere fejl i ekstern isolering udledning af højspænding transmissionslinjer og forskellige højspændingsudstyr. Produktet har et lavt strømforbrug, lavt støjniveau og et design med høj følsomhed. Ved at optimere signalerhvervelses- og behandlingsalgoritmerne kan der opnås hurtig indfangning af udledningsimpulser. Den konfigurerede high-definition hawk-eye kamera kan observere og skyde detaljerne i defekt områder inden for 30 meter; åbne trådløs WIFI og IPAD er forbundet til at realisere defekt diagnose og inspektion drift management, som automatisk kan identificere ekstern isolering creepage, korona udledning og forskellige forstyrrelser, og automatisk diagnosticere graden af udstyr nedbrydning; understøtter IoT-protokoller med åben strøm og kan kommunikere med lokale data Konvergensknoden realiserer automatisk dataudveksling; dens vært kan bruges som en smart sensor til at forbinde med forskellige detektions- og overvågningsudstyr. Det er et professionelt værktøj for inspektører til at opdage fejl i elektrisk udstyr (isolatorer, udstyr klemmer, sikringer, afbrydere) på linjen.

Produktbeskrivelse

HZJF-9009A Visual Remote Ultralyd PD Inspection Device er en håndholdt håndholdt linje inspektion enhed, der visualiserer fejlpunkter og bølgeformer af enheden på samme tid. Instrumentet vedtager ikke-kontakt detektionsmetode til at realisere fjernbetjening ultralyd levende inspektion. Det kan udføre en-knap inspektion, en-knap diagnose, og en-knap sammenkobling. Det er velegnet til detektering overfladeudladning eller krybning af højspænding elektrisk udstyr, såsom højspænding transmissionslinje støtte isolatorer, Overfladen udledning af andre højspændingsudstyr i fordelingsstationer såsom kabler og tilbehør effektivt kan forhindre forekomsten af linjefejl, forbedre pålideligheden af strømforsyningsledninger, og er en kraftfuld assistent for linje inspektion personale.

Ydelsesparameter

Driftstemperatur:

-10°C~+40°C

Opbevaringstemperatur:

-20°C~+50°C

Detektionsafstand:

kr.

Målefrekvens:

40 kHz

Retningsvinkel:

±6°

Følsomhed:

-90dB

Dynamikområde:

kr.

åbningstider:

24 timer

Stiktelefonforbindelse:

3,5 mm stik

Laser kilde:

P<>

Vise:

5,0" TFT-farve LCD-skærm, kapacitiv skærm med flere berøringer

Den vigtigste funktion

1. Color LCD-skærm display, venlig brugerflade, intuitiv skærm og nem betjening. Det kan bestemme placeringen af fejlpunktet for det delvise afladningspunkt og har fejloptagelses-, lager- og afspilningsfunktioner.

2. Indbygget inspektion opgave management system. Data komprimeres, sammenkobles og kommunikeres i komprimeret form.

3. Intelligent RFID elektronisk tag inspektion funktion, som understøtter sammenkobling af cloud-platforme, og kan realisere intelligent inspektion og fælles fejldiagnose på stedet.

4. Udstyret med et kamera med en langdistance-funktion, kan det også optage billeder af udledning del, mens bestemmelse af placeringen af den delvise udledning fejl.

5. Støtte GPS inspektion og positionering forvaltning, systemet understøtter to-dimensionelle kode scanning og endimensional kode data læsning.

6. Udstyret med en hovedtelefon udgangsfunktion, som kan konvertere ultralyd signal til et hørbart lydsignal til voksen øre, som sendes af hovedtelefonerne, som letter inspektion operationer og forbedrer effektiviteten.

7, Stærk anti-interferens evne, kan anvendes til støjende miljø, ikke påvirket af eksterne miljømæssige lyde, har en stærk retningalitet, kan hurtigt og præcist lokalisere defekt udstyr.

8. Udstyret med en høj lysstyrke rød laser sigter enhed, kan brugerne nemt finde mål selv under stærkt lys.

9, Høj følsomhed, langdistance inspektion, kan opnå langdistance online overvågning, ingen strømafbrydelser, ingen nærhed, kan betjenes på et sikkert sted.

10, Indbygget diagnostisk software, real-time visning af testresultater, og støtte særlige management software, kan opnå test rapport generation, udskrivning, søgning og andre funktioner, let at søge.

11. Det vedtager stor kapacitet og højtydende lithium batteri til strømforsyning, lavt strømforbrug design, lang batterilevetid, nem at bære, og egnet til en række forskellige arbejdslejligheder.


Hot Tags: hzjf-9009a visualiseret fjernbetjening ultralyd delvis udledning inspektion instrument, lavet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

You Might Also Like