HZJF-9009A Visualiseret fjernbetjeningsinspektionsinstrument til ultralyd til delvis udladning

HZJF-9009A Visualiseret fjernbetjeningsinspektionsinstrument til ultralyd til delvis udladning
Produktdetaljer

HZJF-9009A Visualiseret fjerninspektionsinstrument til ultralyds-delvis afladning

Produkt Højdepunkter :

HZJF-9009A Visual Remote Ultrasonic Inspection Instrument er et instrument til hurtig bestemmelse, lokalisering og diagnosticering af defekter ved ekstern isoleringsafladning af højspændingstransmissionsledninger og forskellige højspændingsudstyr. Produktet anvender et lavt strømforbrug, lavt støjniveau og høj følsomhed. Ved at optimere signaloptagelses- og behandlingsalgoritmerne kan der hurtigt opnås afladningsimpulser. Det konfigurerede high-definition hawk-eye kamera kan observere og skyde detaljerne i defekte områder inden for 30 meter; åben trådløs WIFI og IPAD er sammenkoblet for at realisere defektdiagnose og inspektionsdriftstyring, som automatisk kan identificere ekstern isolering krybning, koronaudladning og forskellige interferenser og automatisk diagnosticere graden af ​​udstyrs nedbrydning understøtter IoT-protokoller med åben effekt og kan kommunikere med lokale data Konvergensnoden realiserer automatisk dataudveksling; dens vært kan bruges som en smart sensor til at forbinde med forskellige detektions- og overvågningsudstyr. Det er et professionelt værktøj til inspektører til at opdage defekter i elektrisk udstyr (isolatorer, udstyrsklemmer, sikringer, afbrydere) på linjen.

Produkt beskrivelse

HZJF-9009A Visual Remote Ultrasound PD Inspection Device er en håndholdt håndholdt linieinspektionsenhed, der visualiserer enhedens fejlpunkter og bølgeformer på samme tid. Instrumentet vedtager ikke-kontaktdetekteringsmetode for at realisere ekstern ultralyds live inspektion. Det kan udføre inspektion med en knap, diagnose med en knap og samtrafik med én knap. Det er velegnet til detektering af overfladeafladning eller krybning af højspændingselektrisk udstyr, såsom højspændingsoverførselsledningsstøtteisolatorer, Overfladeafladning af andet højspændingsudstyr i transformerstationer såsom kabler og tilbehør kan effektivt forhindre forekomsten af ​​ledningsfejl forbedrer pålideligheden af ​​strømforsyningsledninger og er en stærk assistent for ledningsinspektionspersonale.

Ydelsesparameter

Driftstemperatur:

-10℃~+40℃

Stuetemperatur:

-20℃~+50℃

Registreringsafstand:

GG gt; 30 m

Målefrekvens:

40 kHz

Retningsvinkel:

±6°

Følsomhed:

-90 dB

Dynamisk rækkevidde:

60 dB

driftstimer:

GG gt; 24 timer

Hovedtelefonforbindelse:

3,5 mm jackstik

Laserkilde:

P< 20="" mw="" ,="" 532="">

Skærm:

5.0inchTFTfarve LCD-skærm, kapacitiv skærm med flere berøringer

Hovedfunktionen

1. LCD-farvedisplay, venlig grænseflade, intuitiv skærm og nem betjening. Det kan bestemme placeringen af ​​fejlpunktet for det delvise afladningspunkt og har fejloptagelses-, lagrings- og afspilningsfunktioner.

2. Indbygget inspektionsopgavehåndteringssystem. Data komprimeres, sammenkobles og kommunikeres i komprimeret form.

3. Intelligent RFID-elektronisk taginspektionsfunktion, som understøtter sammenkobling af skyplatforme og kan realisere intelligent inspektion og fælles fejldiagnose på stedet.

4. Udstyret med et kamera med en langdistancefunktion kan det også optage fotos af afladningsdelen, mens den bestemmer placeringen af ​​den delvise afladningsfejl.

5. Understøtter GPS-inspektion og positioneringsstyring, systemet understøtter todimensionel kodescanning og endimensionel kodedatalæsning.

6. Udstyret med en hovedtelefonudgangsfunktion, som kan konvertere ultralydssignalet til et hørbart lydsignal til det voksne øre, som sendes af hovedtelefonen, hvilket letter inspektionsoperationer og forbedrer effektiviteten.

7, stærk anti-interferens evne, kan anvendes til støjende miljø, ikke påvirket af eksterne miljølyde, har en stærk retningsbestemmelse, kan hurtigt og præcist lokalisere defekt udstyr.

8. Udstyret med en rød laserretningsenhed med høj lysstyrke kan brugerne let finde mål selv under stærkt lys.

9, høj følsomhed, langdistance inspektion, kan opnå langdistance online overvågning, ingen strømafbrydelser, ingen nærhed, kan drives på et sikkert sted.

10, indbygget diagnostisk software, realtidsvisning af testresultater og understøttelse af særlig styringssoftware, kan opnå generering af testrapporter, udskrivning, søgning og andre funktioner, der er nemme at søge.

11. Det vedtager stort kapacitet og højtydende lithiumbatteri til strømforsyning, lavt strømforbrugsdesign, lang batterilevetid, nem at bære og velegnet til en række forskellige arbejdsbegivenheder.


Hot Tags: hzjf-9009a visualiseret eksternt ultralyds inspektionsinstrument til delvis udladning, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt, delvis udladningsinspektør, PD-inspektion, deludladningsinspektionsenhed, delvis udladningstester ultratev-detektor
Undersøgelse

You Might Also Like