HZ-3100A 100a Transformer DC-svingningsmodstand

HZ-3100A 100a Transformer DC-svingningsmodstand
Produktdetaljer

HZ-3100A 100a Transformer DC-svingningsmodstand

I. Oversigt
Transformator DC-resistens er et must-test element til halvfabrikata i færdigformet transformerfremstilling, afprøvning af færdig produkt, installation, revision, udskiftning af trykveksler, overleveringstest og forebyggende test i kraftbranchen. Det er muligt at kontrollere svejsekvaliteten af viklingsleddet, og om viklingen har en sving-til-sving-kortslutning. Det kan detektere, om kontakten på hver position af spændingstapskifteren er god, og om den aktuelle position af trykudskifteren svarer til den angivne position, uanset om ledningstråden er brudt eller ej, og multi-strengetråden er såret. Hvorvidt der er brudte aktier og så videre. For at imødekomme behovet for hurtig måling af transformatorernes DC-resistens udviklede vores firma HZ-3100A DC resistens tester. Instrumentet vedtager ny strømforsyningsteknologi og har lille størrelse, let vægt, stor udgangsstrøm, god repeterbarhed, stærk anti-interferens evne og perfekt beskyttelsesfunktion. Hele maskinen styres af højhastighedskompatibel microchip med en chip, med høj grad af automatisering og automatisk udladnings- og udladningsalarmfunktion. Instrumentet har høj testnøjagtighed og nem betjening og kan realisere hurtig måling af transformatorens direkte modstand.


II.sikkerhedsforanstaltninger
1. Læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt, inden du bruger dette instrument.
2. Instrumentets operatør bør have fælles kendskab til brugen af almindeligt elektrisk udstyr eller instrumenter.
3. Dette instrument kan bruges indendørs og udendørs, men skal bruges væk fra regn, ætsende gas og andre steder.
4. Instrumentet skal undgå kraftig vibration.
5. Vedligeholdelse, pleje og justering af instrumentet skal udføres af fagfolk.
6. Efter at testen er gennemført, skal du sørge for at vente, indtil udladningsalarmen stopper, før du slukker for strømmen og fjern testlinjen.
7. Mål den ikke-belastede spændingsregulerende transformer. Sørg for at vente på, at udladningsindikatorlarmlyden stopper og skifte gearstilling.
8. Under testen er det forbudt at flytte testklips og strømforsyningsledning.


III. Funktionsegenskaberne
1. Hele maskine styres af højhastighedskompatibel microchip med en chip, med høj automatisering og nem betjening.
2. Instrumentet vedtager ny strømforsyningsteknologi med mange nuværende gear og bredt måleområde, der er egnet til DC-modstandsmåling af store og mellemstore transformatorer.
3, beskyttelsesfunktionen er perfekt, kan pålideligt beskytte effekten af den tilbage EMF på instrumentet, og ydeevnen er mere pålidelig.
4, med en akustisk udladningsalarm, klar udladningsindikation, reducer misbrug.
5, er reaktionshastigheden hurtig, ved at trykke på omskifteren kan konverteres direkte i målingstilstanden, og instrumentet opdaterer automatisk dataene.
6, intelligent strømstyringsteknologi, fungerer instrumentet i minimale strømtilstand, effektivt sparer energi og reducerer varme.
7, 65X240 dot matrix ultra-lille pixel punkt 65K ægte farve LCD,
8, instrumentet leveres med et evigt kalenderur og power-down-opbevaring, kan gemme 1000 sæt testdata, kan høres til enhver tid
9, instrumentet er udstyret med RS232 og USB interface, kan kommunikere med computeren og U disk storage


IV. tekniske indikatorer
1, udgangsstrøm: 100A, 50A, 20A, 10A, 5A
2, mindste opløsning: 0,1μΩ
3. Område: 100A: 50μΩ ~ 100mΩ 50A: 100μΩ ~ 200mΩ
20A: 200μΩ ~ 800mΩ 10A: 500μΩ ~ 2Ω
5A: 1mΩ ~ 4Ω
Vægt: 15 kg uden testlinje

Hot Tags: hz-3100a 100a transformer dc vikling modstandsmåling, lavet i Kina, fabrikanter, rabat, billig, Dc vind modstandsmåling test, Dc Winding Resistance Måling udstyr, måling af motor generator vikling modstand, 100a Transformer Dc Winding Resistance tester
Undersøgelse

You Might Also Like