HZ-3110E-I Håndholdt Dc Vindende Modstandstest Set af Transformer

HZ-3110E-I Håndholdt Dc Vindende Modstandstest Set af Transformer
Produktdetaljer

HZ-3110E-I håndholdt DC-vikling modstandstest sæt af transformer

1

1. introduktionen
Den håndholdte transformator DC resistens tester er et innovativt produkt, der er kompakt, håndholdt, lettere og mere bærbart.
Produktet er ikke kun egnet til måling af induktive prøver, såsom transformatorer, transformatorer og reaktorer, men også egnet til måling af resistive prøver, såsom kobberstænger, ledninger og kontaktkontakter. Instrumentets testhastighed er hurtig og nøjagtigheden er høj.

2. Funktionelle egenskaber
Lithiumbatteri strømforsyning eller 220V vekselstrømsadapter adaptiv, engangs opladning, kan kontinuerligt teste hundredvis af transformer DC modstand, testprocessen er enkel og praktisk.
Den udsender seks-hastighed strøm, den maksimale output er 10A, den maksimale output er 25V, og strømmen kan vælges automatisk, hvilket er praktisk og hurtig.
Bredt sortiment og høj præcision, 500uΩ ~ 50KΩ.
Den har en modstandstemperaturomregningsfunktion og et valgfrit trådløst temperaturmålemodul til måling af feltprøveens temperatur i realtid for at sikre nøjagtigheden af modstandskonverteringsværdien.
Den har forskellige beskyttelsesfunktioner som tilbage EMF-beskyttelse, afbrydelsesbeskyttelse, strømafbrydelsesbeskyttelse og overophedningsalarm.
Den 5,6-tommer store industrielle LCD-skærm med høj lysstyrkefarve er stadig tydeligt synlig under stærkt sollys.
Udstyret med en ekstern printer til nem dataudskrivning.
Med indbygget opbevaring og USB-opbevaring.

Hot Tags: hz-3110e-i håndholdt DC lukning modstand test sæt af transformer, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

You Might Also Like