Transformer lækage nuværende Tester jernkerne grundstødning og klemme For understation

Transformer lækage nuværende Tester jernkerne grundstødning og klemme For understation
Produktdetaljer

Transformer lækage nuværende Tester jernkerne grundstødning og klemme for understation

Beskrivelse/kontrol:

Transformer core grundstødning nuværende tester er specielt konstrueret og fremstillet til on-line test af transformer core grundstødning aktuelle, lækage aktuelle, frekvens og bølgeform i elsystemet. Det består af værtscomputeren, nuværende clamp, data software og kommunikation linje. Transformere er vigtigt elektrisk udstyr i power systemer. Når der opstår en fejl i drift, vil det have alvorlige konsekvenser for elsystemet. Den normale drift af transformer core er funderet på et enkelt punkt. Hvis der er to eller flere punkter på samme tid, vil den nuværende løkke dannes mellem kernen og jorden. Den høje nuværende kan nå flere snese ampere, som vil forårsage core til at overophede. Selv brændt. Instrumentet kan hurtigt finde skyld i den transformer latente fejl, som er det vigtigste redskab til at sikre sikker drift og normal vedligeholdelse af transformer. Det bruges primært til lækage aktuelle afprøvning af jern kerner og klemmerne på fordelingsstationer og kraftværker som elektrisk udstyr såsom transformers og reaktorer. Det kan også bruges til strøm og lækage aktuelle afprøvning af linjer eller udstyr i El, kommunikation, meteorologi, jernbane, oliefelt, byggeri, måling, videnskabelig forskning og undervisning enheder, industri og minedrift virksomheder.

 

Værten vedtager højhastigheds mikroprocessor, 3.5-tomme kolorere LCD raster, som kan vise den nuværende størrelsesorden og bølgeform målt strøm i realtid; ved hjælp af FFT transformering, digital filtrering og andre teknologier til at gøre testdata mere præcis; med alarm tærskel indstilling og alarm indikation funktion; Dato og tid nedgang funktion; den har automatisk lukning funktion; Det har funktionen at prøvenummer; Det kan gemme 200 sæt af data og bølgeform.

 

Den nuværende klemme vedtager speciallegeret og vedtager nye magnetisk afskærmning teknologi. Den ydre magnetfelt har lille indflydelse og stærk anti-indblanding evne, sikrer høj præcision, høj stabilitet og høj pålidelighed af uafbrudt måling hele året. Den indvendige diameter af kæben er φ52mm, som kan klemme den kabel- eller jordforbindelse ledning af φ52mm eller mindre. Bærbare klemme design eliminerer behovet for at afbryde linje under testen, ikke-kontakt måling, sikker og hurtig.

 

Data software har historiske data forespørgselsfunktionen, dynamisk display, bølgeform betegnelse; med alarm værdien indstilling og alarm betegnelse; med historiske data læsning, gennemgå, gemme, udskrive og andre funktioner.

QQ图片20180613151806_副本
Hot Tags: Transformer lækage nuværende tester af jern core jordforbindelse og klemme for transformerstation, fremstillet i Kina, producenterne, discount, billige
Undersøgelse

You Might Also Like