Transformer Winding Deformation Tester

Transformer Winding Deformation Tester
Produktdetaljer

Transformator snoede deformationstester


Produkt beskrivelse

Transformatorens viklingsdeformationstester anvendes til strømtransformator med spændingsklasse på 6kV og derover og andre transformatorer med specielt formål. Effekttransformatoren er uundgåeligt sårbar over for impulsen af forskellige fejlkortspændingsstrømmer eller fysisk kollision i forbindelse med drift og transport, og transformatorviklingene kan miste stabilitet under den kraftige elektrodynamiske kraft, der udøves af sådan kortslutningsstrøm, hvilket kunne resultere I permanente deformationer som lokal forvrængning, hævelse eller dislokation og vil alvorligt påvirke sikker drift af transformeren. Deformation af transformatorviklinger måles med frekvensresponsanalysemetode i henhold til national standard DL / T911-2004 til elindustrien, dvs. detekterer amplitudefrekvensresponskarakteristik ved hver transformatorvikling og gør lodret eller vandret sammenligning af detekteringsresultatet for at bedømme mulig deformation Af transformatorviklingen baseret på ændring af amplitude-frekvensresponsegenskaber.


Firma og fabrik

HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er leverandør af statens nettet i Kina.

Huazheng leverede det elektriske udstyr til regeringen i Kina, Produkter bruges af

Mere end 20 provinser i Kina. Vi eksporterer også til andre lande, som Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og andre lande. Vi leverede transformator testeren til det store kraftværk. Vi leverede også transformer olietesteren, som transformer olie dielektriske tester (BDV tester), transformator tabtester, transformator oliesyre tester, flash point tester og så videre. Produkterne Huazheng leveres som følger:

Transformer tester, Kabel fejl locator, Power kvalitet analysator, transformer olietester, højspændings tester, isolation tester, jord modstand tester og så videre.

Flere detaljer, kontakt os venligst HZ frekvensrespons analysemetode (fra) Transformer Winding deformation Tester
1 , vigtigste tekniske egenskaber

L Karakteristik af transformatorviklinger måles med frekvensfejningsmetode. Deformationer af viklinger som forvrængning, svulmning eller forskydning af 6kV og over transformer måles ved at detektere amplitudefrekvensresponskarakteristika for hver vikling, hvilket ikke kræver løft af transformatorindkapsling eller desintegration.

L Hurtig måling, måling af en enkelt vikling er inden for 2 minutter.

L Højfrekvensnøjagtighed, højere end 0,001%.

L Digital frekvenssyntese med højere frekvensstabilitet.

L 5000V spændingsisolering beskytter fuldt ud sikkerheden til testcomputeren.

Jeg er i stand til at indlæse 9 kurver på samme tid og automatisk beregne parametre for hver kurve og diagnosticere viklingsdeformationer for at tilvejebringe referencediagnose konklusion.

L Analysesoftware har kraftige funktioner og software- og hardwareindikatorer opfylder national standard DL / T911-2004.

L Software management er humaniseret med høj grad af intelligens. Du skal kun klikke på en tast for at afslutte alle målinger efter indstilling af parametre.

L Softwaregrænsefladen er kortfattet og levende, med klare analysemenuer, gem, rapporter eksport, print osv.

2 , vigtigste tekniske indikatorer

L Målehastighed: 1 min. - 2 min. For enfaset vikling

L Udgangsspænding: Vpp- 25 V, justering automatisk i test

L Outputimpedans: 50Ω

L Indgangsimpedans: 1MΩ (responskanalen er bygget med 50Ω matchende modstand)

L Frekvens scanningsomfang : 10 0Hz-2MHz ( 10 Hz- 2 MHz, valgfri)

L Frekvensnøjagtighed: 0,001%

L Frekvens scannings måde: lineær eller logaritmisk, frekvens sakn interval og antal feje punkter er frit indstillelige

L Kurvevisning: amplitude-frekvenskurve (fasefrekvenskurve, valgfri)

L Bredde af måling dynamisk område: -100dB ~ 20dB

L Forsyningsspænding: AC 100- 2 4 0V 50 / 60Hz (brug DC12V Adapater anbefaler)


Undersøgelse

Du kan også lide