Transformerviklingsmodstand og trykbelastningsskifter til test-sæt

Transformerviklingsmodstand og trykbelastningsskifter til test-sæt
Produktdetaljer

Transformer Winding Resistance& On-Load Tap Changer Test Set

1 Transformer Winding Resistance& On-Load Tap Changer Test Set Oversigt
DC-modstandstesten af ​​transformatorviklingen er den essentielle testgenstand for transformeren efter eftersyn, eftersyn og udskiftning af tapskifteren. Samtidig er tændt-skifteren den eneste bevægelige del forbundet med transformerkredsløbet, så tændt-skifter-testen er meget vigtig. R&forstærker; D og produktion af vores firma har udviklet en transformer DC modstand og on-load tap-changer integreret tester, instrumentet kan kun være en engangs ledninger kan være to tests: direkte modstand test og on-load tap-changer test. Og brugen af ​​trådløs temperaturmålingsteknologi, realtidsovervågning af transformatorolietemperaturen, DC-modstandsværdien af ​​en samlet konvertering til 75 ℃ evalueringskriterier mere nøjagtig og pålidelig.


2 Transformer Winding Resistance& On-Load Tap Changer Test Indstil ydeevneegenskaber
2.1 på samme tid med direkte modstandstest og on-load tap-skifter testfunktion, engangsledning, afslutning af to tests, enkel og bekvem.
2.2 Til stjerneforbindelsen med neutral punktviklingstest kan instrumentet tage trefaset samtidig måling af måden at teste trefaset DC-modstand på, hvilket sparer testtid. Og den første test af A0-fasedataene og derefter tre samtidige test for at løse den trefasede samtidige testneutralpunktsledningsmodstand kan ikke testes, testdataene er tættere på enfasetestværdien.
2.3 For Y-typen og △-typen viklingstest kan instrumentet være trefaset automatisk test og trefaset ubalance.
2.4 Instrumentet leveres med trådløs temperaturmåling, realtidsovervågning af transformatorolietemperaturen.
2.5 Instrumentet vedtager driftstilstanden for knappen plus jog shuttle, som er fleksibel at bruge og nem at betjene. Især til driftsoptimering af on-load bølgeformanalysefunktion forbedrer det brugerens' s effektivitet og betjening.
2.6 med lokal opbevaring og USB-lagring, inklusive maskinen kan gemme aload testresultater 200, testresultaterne for direkte modstand 200, og lokal lagring kan overføres til USB-flashdrevet; i USBstorage testresultater overgang Waveform og anden information direkte gemt som BMP billedformat, direkte modstand testresultater direkte gemt som WORD format, brugervenlig direkte udskrivning på computeren for at se.
2.7 Sluk-ur og datovisning.
2.8 termisk printerudskrivning, hurtig, lydløs.
2,9 mand-maskine-interface mere venlig.
2,10 lille størrelse, let vægt, nem at bære.


3 Anbefaling

QQ图片20180613151806_副本.jpgHot Tags: Transformerviklingsmodstand og trykbelastningsskifter til testbånd, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig, trykbelastningsskifter til test , Transformatorviklingsmodstandsmetre&belastningsskifteranalysator, viklingsmodstand og tændingsskifterestator, transformator, transformer DC-modstands- og tap-skifter test sæt, tap skifter analysator&vikling Ohmmeter, transformator vikling modstand&tap-skifter test sæt, onload tap skiftere tester, Transformer modstandsmåler&tap skifter analysator, transformer vikling modstand pris, onload tapchanger analysator
Undersøgelse

Du kan også lide