Uni-t UT620B Digital Micro Ohm Meter

Uni-t UT620B Digital Micro Ohm Meter
Produktdetaljer

Uni-t UT620B Digital Micro Ohm Meter

Produkt beskrivelse


Anvendelser:
Test af modstanden af ​​metalbelægning, elektromotor og viklingsmodstanden af ​​små transformatorer. Punkt til krydsning af jordingssystem; integriteten af ​​svejsekontakt afbryder og afbryder; forbindelsen mellem rumfartøjer og sporet amphenol-stik og ledersamling; multi-celle batteri; generatrix af tavle; kontaktmodstand af komponent som relæ; metallisk materiale; ledningsmodstand af ledninger og kabler; PEM LK's modstand mod skibe, køretøjer og fly.
Funktioner:
1, lavt modstandsområde: 0,5mΩ ~ 6kΩ;
2, Tesing 10A for at øge nøjagtigheden;
3, den mindste opløsning 1 uΩ;
4, Bacis-nøjagtighed: 0,25%, firetrådstest;
5, top- og bundtest, hvilket gør det praktisk at klassificere komponent og automatisk bedømme, om objektet er standard eller ej;
6, unik funktion til at designe ledningslængde, enhedens meter og tomme kan ændres frit;
7, opladeligt batteri indeni, lang levetid;
8, dataene kan lagres, læses og slettes. Datalagring er 1000;
9, USB-interface.

Parameter:

Digital UT620B Micro Ohm Meter

USB interface Digital Micro Ohm Meters UT620B

Beslag:

Kelvin Clips (rød&forstærker; sort) × 1,
Strømadapter × 1 stk.
USB-kabel, software-cd
Fire-leder testprober (rød GG-forstærker; sort) × 1 *

USB interface Digital Micro Ohm Meters UT620BUSB interface Digital Micro Ohm Meters UT620B

Vores tjenester

Fra købsdatoen inden for et års instrument er et produktkvalitetsfrit reparationsudskiftning, levetid levering af vedligeholdelse og tekniske tjenester. Instrumentet har fundet uregelmæssigheder eller funktionsfejl, bedes du kontakte os for at arrangere de mest praktiske behandlingsmuligheder.


Virksomhedsoplysninger

Huazheng Electric Manufacturing Co., Ltd er ISO- og CE-certificeret producent og brorfirmaet med Huazheng Electric. Udover elektrisk testudstyr beskæftiger vi os også med ADSS / OPGW-hardwareudstyr, indendørs / udendørs vakuumafbrydere, isolatorer, fuglebrydere osv.

Velkommen verdensomspændende kunder til at samarbejde med os. Du vil blive fortjent med de højt kvalificerede produkter, favoritpris, levering til tiden og vores bedste service.


Certificering

USB interface Digital Micro Ohm Meters UT620B

Udstilling

Vi deltager i Power-gen-udstillingen i Sydafrika den 19. - 21. juli 2016. Velkommen til at besøge vores stand E10-2.


Vi har deltaget i MEE-udstillingen i Dubai 1. til 3. marts 2016. Og det er meget vellykket. Følgende er de fotos, som vi deltog i MEE-udstillingen.


USB interface Digital Micro Ohm Meters UT620B

Hot Tags: uni-t ut620b digital mikro ohm meter, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig, ut620b, Micro Ohm Meter , Digital Micro Ohm Meter , Uni-t UT620B MICRO-OHM METER, UNI-T UT620B Brugervejledning PDF, digital micro ohm meter pris i Kina, digital mikro ohmmeter, dc micro ohm meter, uni-t ut620a manual, micro ohm meter test, bærbar micro ohmmeter
Undersøgelse

You Might Also Like